David Lloyd & Nijgh

We leerden elkaar kennen in 2019, of misschien al iets eerder omdat we stiekem al even achter ze aan zaten. Maar toen het vuurtje ging branden, deed het dat goed, want de match op merk-denken, sportiviteit en ambitie is groot. Teams die aan een paar woorden genoeg hebben, ideeën die elkaar versterken en doelen die worden behaald. Een recept voor een energieke en toffe samenwerking.

Wie is David Lloyd?

Met een behoorlijk stevige positie in de UK, in totaal 131 clubs en een geladen imago op het gebied van sports, leisure, family en premium experiences, heeft David Lloyd voet gezet op Nederlandse bodem. Met 6 mooie sportclubs in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven inmiddels ook een bekende speler op de Nederlandse markt. Maar ook in België, waar meerdere premium clubs zijn geopend en het aantal gestaag toeneemt. Met als kers op de taart de prachtige locatie in Uccle, Brussel
medewerkers
premium clubs
actieve leden

Scope van de samenwerking

In de afgelopen jaren is onze kennis van en rol ten opzichte van David Lloyd gegroeid. We startten met campagne vragen gericht op specifieke targets. Ontwikkeling van het ledenaantal in de verschillende steden, middels creatie en strategische inzet. Zodoende hebben wij het social media concept bedacht voor David Lloyd Nederland; Energise, Recharge, Connect.

Maar al snel zagen we samen kansen om ook de Belgische markt, het merk en het huidige klantenbestand mee te nemen in de doelen en activiteiten. Uitbreiding in aantal vestigingen, campagne platforms en naamsbekendheid.

Een mooie combinatie van conceptontwikkeling, merkstrategie, creatie en campagnevoering. In samenwerking met Maatwerk Online.

Waarom de strategische samenwerking tussen David Lloyd en Nijgh zo lekker werkt?

We hebben een structurele samenwerking en spreken elkaar wekelijks, zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie van de klant en zodanig betrokken dat we in kunnen spelen op actualiteit en relevante marktbewegingen. We krijgen ruimte om creatief te inspireren, maar respecteren de richtlijnen en kaders vanuit het merk en de organisatie. Toegepast op voor ons bekende markten, en trouw aan de Engelse roots. We hebben de mogelijkheid om te bouwen op de lange termijn en zetten hierbij een kernteam in dat zich van strategisch advies tot media inzet en van concept tot executie merkeigenaar voelt.
strategie
creatie
campagne

De toekomst

Ondanks dat we de komende maanden nog een hoop doelen willen behalen, denken we ook alweer na over de plannen voor komend jaar en de kansen voor het merk om zich door te blijven ontwikkelen. We inspireren met nieuwe mogelijkheden en bijten ons vast in de marktontwikkelingen. Daaruit komen mooie concepten, ideeën voor relevante partnerships en een nog sterker merkverhaal.

Wat we precies maken?

Samen met David Lloyd bijten we ons vast in:
  • Campagne concepten
  • Headings en straplines
  • Fotografie op locatie voor diverse doeleinden
  • Unieke videoproductie voor social media
  • Campagnematerialen, waaronder copy voor de campagnes

Benieuwd wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Ons team denkt graag met je mee. Toch liever eerst een adviesrapport? Klik op onderstaande knop om meer te weten over de brand audit.
Meer informaie