campagnes
en online marketing

Een mooi feestje verdient leuke gasten, nodig ze uit! Leer ze kennen. En beter nog... blijf in contact.

Als goedgeklede en welbespraakte host, is het brengen van beleving goed te doen. Maar je doelgroep moet wel weten waar ze moeten zijn en wanneer. Daarnaast wil je ze een idee geven van wat ze kunnen verwachten, zodat hun gevoel bevestigd wordt bij binnenkomst. Met een goede campagne kan het allemaal. Het liefst ingericht op basis van Touch, Tell, Sell. En natuurlijk gericht op mensen die voldoen aan jouw omschrijving van de perfecte gast.

Om steeds weer kennis te maken met nieuwe mensen, is je campagne het liefst always on. Zo kunnen we optimaal inspelen op het (online-)gedrag van de doelgroep, ze in verschillende fasen van de besluitvorming bereiken en uiteindelijk laten converteren. Jouw betekenis van conversie stemmen we graag met je af.

Net als andere kpi’s overigens. Die we vangen in een dashboard dat ons helpt om jouw SEA-, Mobile-, Out of home- of campagnes op social media steeds te optimaliseren. Want zo worden we efficiënter en slimmer. En die optimalisatie voeren we ook door in je website en materialen.

Vanzelfsprekend gebruiken we daarbij welbekende tools zoals GA4 en helpen we je jouw mediabudget zo effectief mogelijk in te zetten. Zodat we een verbetering zien in:

  • Traffic
  • CTR / effectiviteit
  • Bereik
  • Conversie / leads

Mensen op het juiste moment en de juiste plek voorzien van de juiste content.