over Nijgh

Aan de slag met Rotterdams meest ervaren creative agency?

Worden we een team?

Leuk! Niet alleen zorgen we dan voor een heel helder beeld van wat die samenwerking je gaat brengen, we stellen ook het best passende kernteam voor je samen. Want de sterkste merken bouw je met een ijzersterk team met verschillende disciplines die structureel tot je beschikking staan.

Reken dus op grip op je merk en marketing, op resultaten, maar vooral op heel veel plezier in de samenwerking. We adviseren en ondersteunen bij het maken van keuzes, maar volgen jou ook direct als dat even nodig is. We zijn snel, betrokken en proactief. We voegen de meeste waarde toe in een structurele partnership en verdiepen ons volledig in jouw materie en schakelen snel. Het is net alsof we naast je zitten.

Team Nijgh

Heel bewust hebben we verschillende disciplines in huis. We geloven in Brand Thinking, waar jouw merk als lens kan dienen om je organisatie succesvoller te maken, richting te geven aan besluitvorming en te bouwen aan een sterke positie als werkgever. Dat realiseren we samen met jou en ons team van zo'n 20 (merk-)strategen, content makers en campagne experts. Van video tot animatie en van concept tot social post kun je op ons rekenen. Daarnaast werken we samen met een aantal vaste partners op het gebied van media.
Meet the team
team growth hacker founding father henricus nijgh

neem contact met ons op

Benieuwd geworden en zin om kennis te maken of jouw vraag voor te leggen? Twijfel niet!