creatie

Een vorm en toon voor je merk die aanvoelt als een warm bad. Content brengt je merk tot leven. Creëert beleving en betrokkenheid.

Visualisatie van je merk is misschien wel de meest belangrijke stap voor het creëren van merkherkenning. De visuele identiteit van je merk moet de juiste uitstraling hebben, je social media content moet de lading dekken, je whitepapers en video’s moeten je kennislevel onderstrepen en het liefst werkt je website moeiteloos en razendsnel op alle devices.

Je website is feitelijk je flagshipstore. Je bent volledig in the lead van hoe die eruitziet en welke uitstraling hij heeft. Benut dat. In tekst met goede SEO-proof webteksten en in beeld met video, visuals, fotografie en animatie. Maak het zo verleidelijk als je kunt en wees relevant. Door je te verdiepen in de bezoekersjourney en kwalitatieve content uit te serveren groeit de inhoudsbekendheid en de betrokkenheid van bezoekers.

Dat geldt natuurlijk ook op social media, waar je de kans krijgt om met bekenden en minder bekenden het gesprek aan te gaan. Om aan te sluiten bij de actualiteit. Waar je karakter kan tonen. Kies je woorden zorgvuldig en spreek de taal van je publiek.

Zie je eigen platforms en tijdlijnen als je feestlocatie. Als die is aangekleed en ingericht, kan je aan de slag met het versturen van de uitnodigingen. Oftewel campagne voeren.

Wat je bereikt als je platforms en content van goede kwaliteit zijn?
  • Groei van inhoudsbekendheid
  • Groei in betrokkenheid
  • Groei in conversie

Hoe zacht is de landing op jouw platforms en hoe engaging is je content?