strategie

Jouw verhaal en waarom je daar onderdeel van wilt zijn. Wat maakt nieuwsgierig, wat is herkenbaar? Wat bewonderenswaardig?

Een lijst aan ingrediënten is nog geen recept en vormt niet automatisch een signature dish. Onderscheid vormt zich door het maken van gedurfde keuzes en het vinden van de juiste verhoudingen op branding vlak. Niet alleen omdat een stoer verhaal of scherpe propositie meer aanspreekt, maar vooral omdat het makkelijk is om je aan te sluiten bij een aansprekend karakter.

Bij het positioneren van je merk is het daarom van belang niet alle elementen te willen benoemen, maar te durven strepen. Daar zijn wij goed in. Als merkstrategen hakken we vaak met dat bijltje en voelen we goed aan hoe jouw propositie meer onderscheidend wordt. Koppel dat aan een scherp beeld van je doelgroep en je hebt een dijk van een basis om jouw brand story te laten bloeien.
Nijgh Profiler

Ook je eigen organisatie en toekomstige collega's wil je raken met een scherpe werkgeverspropositie. Een krachtig merk is leuk om voor te werken, geeft meer gevoel van ‘erbij horen’ en krijgt vaker een ‘ja’ op een uitnodiging om kennis te maken.

We helpen je daarom graag bij:
  • Je merkpositionering – het maken van keuzes
  • Het begeleiden van sessies en interne communicatie voor draagvlak en betrokkenheid
  • Het aanscherpen van je brand story
  • Het scherpstellen van je doelgroepomschrijvingen
  • Het opstellen van je propositie(s)
  • Het creëren van je visuele identiteit/huisstijl
Hogeschool van Amsterdam uiting Sociale veiligheid

Je merk sterker maken?

Benieuwd naar. de potentie van jouw merk? Ontdek het met ons tijdens de BrandScan. Snel, leuk en laagdrempelig.