meet the team

Heel bewust hebben we verschillende disciplines in huis. We geloven in Brand Thinking, waar jouw merk als lens kan dienen om je organisatie succesvoller te maken, richting te geven aan besluitvorming en te bouwen aan een sterke positie als werkgever.

Met ruim 15 ambitieuze merkdenkers, bouwen we graag mee aan jouw succes.

Kirsten Esser
Managing director / partner
Kirsten zingt, pint(erest), borrelt, sport en kijkt series, omringd door tassen, sushi, macarons, Italiaans en Chanel. Is gefascineerd door neuromarketing en merkassociaties. Haar dagelijks motto is ‘better late than ugly’ en ze zou graag dementie afschaffen.
Kirsten op Linkedin
Chiel van de Ven
Creative director / partner
Chiel wilde eigenlijk een lettertype worden, maar heeft zijn horizon verbreed naar eigenzinnig design, labradors, paardrijden, optimisme en speciaalbier, bij voorkeur in de Ardennen. Creëert oogstrelingen uit het niets of uit de chaos op zijn bureau.
Chiel op Linkedin
Koen de Vries
Strateeg
Een paard hollend beslaan, dat kan Koen. Impulsief, gedurfd en direct, zolang er niet weer vaatwassers of wasmachines in het verhaal voorkomen. Is vol gas onderweg naar de sterren, maar blijft wel nadenken. Wil schoon water voor iedereen en gebruikt het zelf ook.
Koen op Linkedin
Sofie Schippers
Manager operatie
Liever niet fluiten in de buurt van Sofie, zeker niet als ze staat te wachten. Een spontane Boogschutter die de online wereld elke dag een stukje mooier wil maken, te beginnen op mobiel. Wil net zo goed koken als Jamie Oliver en gaat daarom zo vaak mogelijk uit eten.
Sofie op Linkedin
Roos Scheffel
Roos Scheffel
Projectmanager
Ze ziet er misschien lief uit, en dat is ze ook! Roos kijkt graag naar het heelal en legt lijntjes tussen de sterren. Ze gebruikt deze vaardigheid ook om snel te kunnen schakelen in de projectplanning. Je kan haar vinden in de karaokebar, maar kom niet te laat want anders moet je een verzoeknummer zingen.
Manouk Breider
Manouk Breider
Accountmanager
Manouk heeft Brabantse wortels en daarom schrijft ze wortelstamp met een zachte G. Ze levert een bijdrage aan de structuur en strategie van onze klanten en koestert de stille hoop dat er speciale bakfietspaden worden aangelegd door heel Rotterdam. Komt dagelijks per fatbike naar kantoor om te controleren of dat al een beetje vordert.
Marit Kootwijk
Accountmanager
Een Haagse - in Amsterdam woonachtige - schorpioen, kan eigenlijk maar één ding doen om haar perfect fit te vinden. Met lekker veel energie vol aan de bak in Rotterdam. En dus werkt Marit hier met haar aanstekelijke don’t-worry-be-happy mentaliteit vanuit haar motto: er is altijd een oplossing.
Romy Moerkerken
Romy Moerkerken
Projectmanager
Heleen van Geelen
Heleen van Geelen
Concept creator
Koen van den Broek
Visual designer
Fietst fluitend naar Londen en Berlijn. En als hij nou eens een keer zijn band plakt, ook naar Nijgh. Houdt van hersenspinsels vertalen naar beeld en kleur. Vol energie, spontaniteit en gekke ideeën. Wil de wereld empathischer maken. Én mooier.
Koen op Linkedin
Lianne van Gaalen
Digital Designer
Gaat de mooiste dingen mooier maken. Is gefascineerd door het komen en gaan van trends. Daarover gesproken, haar favoriete quote luidt: 'Be the moon and inspire people, even if you're far from full.'
Lianne op Linkedin
Marnix Muller
Video editor
Marnix rent heen en weer van zijn computer naar het sportveld. Maakt hij geen next level video’s voor onze klanten, dan speelt hij Lacrosse (op niveau!). Dat compenseert hij dan weer net zo hard met bier en bittergarnituur. Wil zich verdiepen in de wereld van merken en zich storten op spetterende filmconcepten.
David Meijer
David Meijer
Campagne manager
Geen draaitafel is veilig met David in de buurt. Zoals hij opkijkt naar goede dj's, kijken dj's op naar zijn marketing magic. Als online campagnemanager draait het hem om het behalen van de beste datagestuurde analyses en resultaten. Bij voorkeur onder het genot van een kapsalon.
Mirjam Vermeulen
Administratief medewerker
Mirjam is fan van kunstschilder Ans Markus en vindt dat het palet mensen van Nijgh ook een mooie compositie vormt. Slijpt zelf onze procedures tot een puntgave administratie. Van bureaucratische verzekeraars bijvoorbeeld.
Anna de Hek
Anna de Hek
Stagiaire
¡Oiga! Anna werkt aan intuïtieve UX en is zelf ook super gebruiksvriendelijk. Dat kan ook niet anders, want volgens haar imiteert het leven kunst veel meer dan andersom. Een perfectionist met een goed oog voor de details die niemand ziet, maar wel het verschil maken.
Henricus Nijgh
Growth hacker / founding father
Wist net als Steve Jobs wat de wereld wilde voor we het zelf wisten: Nijgh. Lopen we creatief vast? Dan smeken we zijn portret om hulp. Zo inspireert hij ons, ook al is hij al 126 jaar niet meer op kantoor geweest. Haat motorrijden en blauw tapijt.