Meet the team

Heel bewust hebben we verschillende disciplines in huis. We geloven in Brand Thinking, waar jouw merk als lens kan dienen om je organisatie succesvoller te maken, richting te geven aan besluitvorming en te bouwen aan een sterke positie als werkgever.

Met ruim 20 ambitieuze merkdenkers, bouwen we graag mee aan jouw succes.

Kirsten Esser
Managing director / partner
Kirsten zingt, pint(erest), borrelt, sport en kijkt series, omringd door tassen, sushi, macarons, Italiaans en Chanel. Is gefascineerd door neuromarketing en merkassociaties. Haar dagelijks motto is ‘better late than ugly’ en ze zou graag dementie afschaffen.
Kirsten op Linkedin
Chiel van de Ven
Creative director / partner
Chiel wilde eigenlijk een lettertype worden, maar heeft zijn horizon verbreed naar eigenzinnig design, labradors, paardrijden, optimisme en speciaalbier, bij voorkeur in de Ardennen. Creëert oogstrelingen uit het niets of uit de chaos op zijn bureau.
Chiel op Linkedin
Koen de Vries
Strateeg
Een paard hollend beslaan, dat kan Koen. Impulsief, gedurfd en direct, zolang er niet weer vaatwassers of wasmachines in het verhaal voorkomen. Is vol gas onderweg naar de sterren, maar blijft wel nadenken. Wil schoon water voor iedereen en gebruikt het zelf ook.
Koen op Linkedin
Jamie de Waal
Projectmanager
Als Jamie praat, gaat het acht van de tien keer over eten (die twee andere keren over puppy’s en haar studie aan het AMFI). Wil 100 pasta's leren koken zonder kookboek en als er een zak chips opengaat, moet hij op. Dat zegt ook genoeg over haar gedrevenheid als projectmanager: Jamie haalt het onderste uit de kan!
Jamie op Linkedin
Annemiek van Beek
Annemiek van Beek
Lead project- en accountmanager
Annemiek is naast de belichaming van Japandi living, Scandinavian design en French flair ook lead project- en accountmanager bij Nijgh. Ook buiten werk excelleert ze in het verbeteren van KPIs en processen, maar dan in de klassenapp van haar dochter. Echt broodnodig.
Bo Pelders
Projectmanager
Deze Brabantse Rotterdamse leeft in het moment van haar favoriete quote: “Life is like a box of chocolates …”. Naast Forrest Gump bewondert ze Lady Gaga en de pluizige vacht van Shiba Inu’s. Bo maakt stiekem hele mooie foto’s en is erop gebrand om onze klanten een tien voor te schotelen.
Bo op Linkedin
Roos Scheffel
Roos Scheffel
Projectmanager
Ze ziet er misschien lief uit, en dat is ze ook! Roos kijkt graag naar het heelal en legt lijntjes tussen de sterren. Ze gebruikt deze vaardigheid ook om snel te kunnen schakelen in de projectplanning. Je kan haar vinden in de karaokebar, maar kom niet te laat want anders moet je een verzoeknummer zingen.
Marit Kootwijk
Accountmanager
Een Haagse - in Amsterdam woonachtige - schorpioen, kan eigenlijk maar één ding doen om haar perfect fit te vinden. Met lekker veel energie vol aan de bak in Rotterdam. En dus werkt Marit hier met haar aanstekelijke don’t-worry-be-happy mentaliteit vanuit haar motto: er is altijd een oplossing.
Sofie Schippers
Bureaumanager / UX designer
Liever niet fluiten in de buurt van Sofie, zeker niet als ze staat te wachten. Een spontane Boogschutter die de online wereld elke dag een stukje mooier wil maken, te beginnen op mobiel. Wil net zo goed koken als Jamie Oliver en gaat daarom zo vaak mogelijk uit eten.
Sofie op Linkedin
Kostein Bots
Sales manager
Als het zou kunnen, ging onze sales consultant Kostein al onze klanten langs op zijn snowboard. Ook koken is een van zijn hobby’s. Het liefst mengt hij zijn commerciële achtergrond met zijn creativiteit.
Kostein op Linkedin
Koen van den Broek
Visual designer
Fietst fluitend naar Londen en Berlijn. En als hij nou eens een keer zijn band plakt, ook naar Nijgh. Houdt van hersenspinsels vertalen naar beeld en kleur. Vol energie, spontaniteit en gekke ideeën. Wil de wereld empathischer maken. Én mooier.
Koen op Linkedin
Lianne van Gaalen
Junior designer
Gaat de mooiste dingen mooier maken. Is gefascineerd door het komen en gaan van trends. Daarover gesproken, haar favoriete quote luidt: 'Be the moon and inspire people, even if you're far from full.'
Lianne op Linkedin
Marnix Muller
Video editor
Marnix rent heen en weer van zijn computer naar het sportveld. Maakt hij geen next level video’s voor onze klanten, dan speelt hij Lacrosse (op niveau!). Dat compenseert hij dan weer net zo hard met bier en bittergarnituur. Wil zich verdiepen in de wereld van merken en zich storten op spetterende filmconcepten.
David Meijer
David Meijer
Campagne manager
Geen draaitafel is veilig met David in de buurt. Zoals hij opkijkt naar goede dj's, kijken dj's op naar zijn marketing magic. Als online campagnemanager draait het hem om het behalen van de beste datagestuurde analyses en resultaten. Bij voorkeur onder het genot van een kapsalon.
Ferdinand de Coninck
Lead developer
Ferdi kraakt graag puzzels en vertaalt verbeelding in code. Leeft het liefst in een pretpark en eet daar dan macaroni met kaas, samen met Elon Musk. Hij lacht veel, zelfs in de file, want pleasure makes perfect, dus ook in zijn werk. Heeft thuis een eigen pinautomaat.
Frank Gulink
Developer
Als Frank geen Aziatische films kijkt, is hij enthousiast over de katten of interesses van anderen. Leert graag nieuwe tools en talen en ontdekt zo nieuwe orde in elke vorm van rommeligheid. Kan zich lastig inleven in mensen zonder inlevingsvermogen.
Frank op Linkedin
Radu Böhm
Webdeveloper
Radu zoekt zich net zo wezenloos naar de laatste tech trends als naar vreemde culturen en landschappen. Kletst je de oren van je kop over codetaal, Japan en Star Wars. Is gek op stand-ups op kantoor en sit-downs om te gamen en te lezen.
Mirjam Vermeulen
Administratief medewerker
Mirjam is fan van kunstschilder Ans Markus en vindt dat het palet mensen van Nijgh ook een mooie compositie vormt. Slijpt zelf onze procedures tot een puntgave administratie. Van bureaucratische verzekeraars bijvoorbeeld.
Henricus Nijgh
Growth hacker / founding father
Wist net als Steve Jobs wat de wereld wilde voor we het zelf wisten: Nijgh. Lopen we creatief vast? Dan smeken we zijn portret om hulp. Zo inspireert hij ons, ook al is hij al 126 jaar niet meer op kantoor geweest. Haat motorrijden en blauw tapijt.