Hogeschool van Amsterdam & Nijgh

Als het gaat om meer voor je omgeving willen betekenen dan staat de HvA voorop. Niet alleen een onderwijsinstelling, maar een organisatie die Impact maakt in Amsterdam. Voor studenten, omwonenden, samenwerkingspartners en medewerkers. Een super betrokken team en grote ambities maken samenwerken met de Hogeschool van Amsterdam tot een feestje.

Hogeschool van Amsterdam

In de tijd van nu is een Hogeschool meer dan een opleidingsgebouw, en dat geldt zeker voor de HvA. De hogeschool heeft de ambitie meer bij te dragen aan de omgeving, aan onderzoek, aan duurzaamheid en aan de sociale wereld van haar studenten. Met veel aandacht voor de mens, student of medewerker. En veel aandacht voor de kwaliteit van haar aanbod en partnerships. Een organisatie met oog voor toekomst en dat sluit natuurlijk heerlijk aan bij ons vakgebied. Gelukkig mogen we behoorlijk vernieuwend te werk gaan en passen we de meest recente technieken en tooling toe, om mooie materialen voor de HvA te creëren.
Naar de HvA website
opleidingen
centres of expertise
ambitieuze missie

Scope van de samenwerking

De samenwerking met HvA is gestart met een vraag over een campagne voor sociale veiligheid en een online magazine. Uiteindelijk zijn vragen bij elkaar gekomen en hebben we inmiddels twee online magazine afgerond en is de derde op komst.

Naast de campagnes, denken we ook mee in positionering en ontwikkelden we het online jaarverslag van 2022. Een veelzijdige samenwerking, met veel betrokkenen en een sterk kernteam.
Bekijk het magazine

Wat zo leuk is aan deze samenwerking?

In slechts 10 maanden tijd hebben we als team veel mooie uitingen gemaakt. We zijn in staat snel met elkaar te schakelen en vullen elkaar optimaal aan in het creatieproces. Korte lijnen en regelmatig overleg helpen daar enorm bij. Tel daar bij op dat er nog heel veel ambitie en ideeën borrelen om uitgewerkt te worden en dan krijg je de energie van deze samenwerking. We staan te popelen om meer mooie dingen te maken.
strategie
creatie
campagne

De toekomst van onze samenwerking

Omdat het online magazine een tweede en derde editie heeft gekregen zijn we nog volop bezig met de uitwerking daarvan. We kijken er naar uit om ook komend jaar weer nieuwe edities te ontwikkelen op basis van gave thema's, campagneconcepten te mogen creëren en strategisch te ondersteunen. Hiermee kunnen ook wij een steentje bijdragen aan de impact die de Hogeschool van Amsterdam heeft op haar omgeving en community.