Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

Employer branding voor een detacheerder

Wie

iSense

Wat

employer branding & recruitment

Waar

Utrecht, Gouda, Rotterdam en Den Haag

Waarom

sales- en recruitmentconsultants gezocht

Hoe

Opvallende campagne van een maakbare droomwereld en een frisse conversiegerichte werkenbij-site

Wanneer

2018

De klant

iSense. 20 jaar oud. Vijf keer detacheerder van het jaar. Gemiddelde leeftijd? Slechts 26 jaar. Belangrijkste taak? Succes en geluk realiseren bij opdrachtgevers en IT’ers door de beste match. Belangrijkste tool? Kennis van de IT-markt. Dat vraagt om een andere aanpak.

iSense - Share the energy!

De uitdaging

iSense weet een onwijs fijne werkcultuur te combineren met specialistische kennis. Een hele geruststelling voor opdrachtgevers en kandidaten, maar ook als je wilt werken voor iSense zelf. En hoe vind je die sales- en recruitmentconsultants nu, als je je vooral inzet om die match voor de opdrachtgever te vinden? Tijd om met een compact budget en een doorlooptijd van slechts 6 weken aan de slag te gaan met het employer brand van iSense.

'Als vijfjarige kun je grenzeloos en fantastisch dromen. Maar waarom zou je dat afleren zodra je in het schoolsysteem wordt geperst?'

De oplossing

iSense is niet alleen een fijne, ambitieuze werkplek. Wat iSense je belooft is ruimte om je dromen na te streven. Maakbaar te maken. En dus vinden we dat je altijd moet blijven dromen. Want dromen geven je de energie om je wereld te veranderen. Daarom roepen we je op: Start working, don’t stop dreaming. Als jij een giraffen-uitlaatservice in Den Haag wilt beginnen, dan doe je dat gewoon. Of het monster van Lochness wilt temmen in de Maas, of een kauwgomballenfabriek in het stadhuis van Gouda begint. Toevallige stedenkeuze? Zeker niet. Want de meeste iSensers komen uit Den Haag, Rotterdam, Gouda en Utrecht. En dus tref je een dromencampagne aan in die steden. In abri’s en online. En hebben we je interesse? Dan bezoek je de nieuwe werkenbij-site. Een knap staaltje techniek dat het eenvoudige en beheersbare van standaard weboplossingen weet te combineren met een geheel eigen ontwerp en optimale userfriendliness en dat ook nog eens knetter stabiel is. Laat je vangen door het jonge en ambitieuze gevoel van iSense en oh ja, solliciteer meteen.

iSense concept Rotterdam
iSense concept Gouda
iSense concept Den Haag
iSense concept Utrecht

'YEAH! Supernice!'

Koen de Vries,
brand manager iSense

werken-bij-website

'“Nooit gedacht dat we een zeikende giraffe in een campagne zouden zetten, maar ja ... ’t is gebeurd!”'

Lonneke,
account director Nijgh

De resultaten

Naast een overload aan toffe reacties en vele ‘huh?’-momenten, hebben we het voor elkaar gekregen om binnen vier weken maar liefst 9.000 bezoekers en 44 sollicitaties te ontvangen. En dat is leuk, maar onthoud vooral dat dat cijfer op slechts vier sollicitaties per vier weken stond toen we nog niks deden.

Zeikende giraffe