Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?
Vacature

Development stagiair

Rotterdam / 16 - 40 uur / MBO, HBO

Je bent een vrolijke student Informatica, Creatieve Media en Game Technology, of ICT en programmeert je suf richting een diploma. Dat doe je niet door hele nachten apathisch code te kloppen, maar door gericht na te denken over je aanpak, bugs, user stories en het framework waar je mee werkt. Je hebt een idee van de wereld en durft dat te bespreken met je team, want je weet dat je alleen dán het beste product levert. En je bent nu toe aan een stageplek.

Wat jij kunt

We weten dat je geen volledige apps in je eentje bouwt. Maar je weet wel prima welke stappen daarbij zouden horen. En je spreekt ze misschien nog niet vloeiend, maar kent absoluut de basics van PHP, Javascript en hebt misschien al eens met Laravel gewerkt. Bovendien: je vindt het te gek om daar beter in te worden. Daarom ben je secuur, leergierig en sta je open voor advies. En kan je dingen die wij niet kunnen? Dan neem je ons mee in jouw idee.

Wat wij bieden

De ideale stageplek voor de IT’er van morgen. Een stageplek waar je níet in WordPress bouwt, maar ons 10-koppige developmentteam ondersteunt bij alle processen. Dat betekent dat er van alles op je pad komt: ontwerpen van wireframes, het doen van code reviews, bouwen, testen en debuggen. Door op al die terreinen mee te werken, houd je niet alleen je team scherp, maar weet je straks ook heel goed wat je wel en niet wil na je studie. We vragen best wat van je. Maar daar krijg je heel wat voor terug. Zoals een zeer divers team en een monumentaal pand in een bruisend stuk Rotterdam. We hebben uitstekende lunches, een professionele tafelvoetbal, pingpong-tafel en een metrostation aan de andere kant van de brug. Wil je meer weten over hetgeen wij te bieden hebben, let us know.

En wie zijn wij dan wel?

Nijgh is een nieuwsgierig, wendbaar en resultaatgericht Rotterdams creatief bureau met bijna 200 jaar ervaring. Een specialist die de magie van merken en creativiteit in de vingers heeft en daar graag organisaties en hun vrienden mee aanraakt. Meestal online en vaak met bewegend beeld en animatie, maar vooral met alles wat werkt.

Wat we willen

Dat je reageert natuurlijk. Vul onderstaand formulier in, dan gaan we direct praten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Koen de Vries via (010) 413 23 60 of per e-mail.

Mail Koen