hoe helpen digitale tools jouw organisatie?

Huisstijlhandboeken, jaarverslagen, onboardingdocumenten … voorbeelden van digitale tools die interne en externe communicatie makkelijker (en mooier) maken. Maar welke tools zijn relevant voor je organisatie? En wat gaat het je opleveren? Wij vertellen je er meer over aan de hand van een aantal handige tips en tricks.

direct aan de slag met digitale tools?

Laat je gegevens achter en we sturen je gratis onze Digitale Tools Tips & Tricks op.

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam

wat ga je lezen?

Van medewerkersbetrokkenheid tot vloeiend lopende processen: digitale tools maken het werk in je organisatie op verschillende gebieden makkelijker. Wij geven antwoord op de meest prangende vragen die we van professionals krijgen.

4 tips om digitale tools effectief te gebruiken voor je merk

Hoe zorg ik voor een breed gedragen merk?
Digitale tools zijn voor iedereen benaderbaar, zowel thuis als op kantoor, en worden zo door de hele organisatie gedragen.

Hoe maak ik het jaarverslagproces efficiënter?
Met een digitaal jaarverslag behoud je structuur en bekende elementen. Je vraagt collega’s om inhoudelijke input; het vullen en online vindbaar maken wordt verzorgd.

Welke tools zijn interessant voor mijn organisatie?
De beste merkambassadeurs zijn betrokken medewerkers. Peil de behoeften van je (toekomstige) medewerkers en maak hen het leven makkelijker met de juiste digitale tools.

Welke voordelen heeft een digitaal huisstijlhandboek ten opzichte van een pdf?
Zorg voor consistentie in je bedrijfsprocessen. Met een digitale tool heeft iedereen toegang tot dezelfde up to date versies van richtlijnen en templates. Dat scheelt weer een boom printen.

andere vragen over digitale tools?

Wij praten graag met je verder!