Hout- en meubileringscollege & Nijgh

Een plek waar je je creatieve zelf tot bloei kunt laten komen, gelijkgestemden om je heen hebt en geinspireerd wordt door vakmanschap. Dat is het Hout- en meubileringscollege. Met een vestiging in Rotterdam en Amsterdam, ieder jaar weer gevuld met veel talentvolle jongeren en ook volwassenen. Met als richtingen Interieur, Meubel, Houttechniek en Vakspecialist vind je hier als leergierige vakman in wording altijd iets dat jou past.

Hout- en Meubileringscollege

Anders dan opleiders die een breed opleidingsaanbod bieden, is het Hout- en meubileringscollege een specialistische school. Het is kleinschalig en persoonlijk en dat voel je direct als je de deur binnenloopt. Dat gevoel is exact wat wij proberen te vangen in alle uitingen die we voor het HMC maken. Wil je een beeld krijgen? Kijk dan op de website.
Naar de HMC website
opleidingen
locaties
opleidingsrichtingen

Scope van de samenwerking

Voor het Hout- en meubileringscollege werken we al weer een aantal jaar met veel plezier aan de wervingscampagnes. Daarnaast ontwikkelen we aanvullende materialen zoals de opleidingsgids, beurswand en andere print uitingen. Omdat er steeds meer aandacht gaat naar de aanvulling van het aanbod met volwassenenonderwijs, denken we ook mee voor HMC Next, van naamgeving en huisstijl tot uitwerking van uitingen.

Wat zo leuk is aan deze samenwerking?

We mogen al een paar jaar meedenken en daardoor kennen we elkaar goed. De huisstijl en het karakter van HMC hebben geen geheimen meer voor ons en daardoor kan de focus naar het steeds weer verder brengen van de uitwerkingen. Daarbij krijgen we veel creatieve vrijheid, wat natuurlijk leuk is voor het team dat zich over de HMC vraagstukken mag buigen. Voor ons ook heel zichtbaar werk, want we zitten dicht bij elkaar en zien de uitingen dus ook in de stad.

Door onze structurele samenwerking, kennen we de doelstellingen en de statusmeetings helpen ons daar met het gehele team scherp op te zijn zodat we elke keer de ambities qua aanmeldingen en zichtbaarheid waarmaken. Daarbij werken we ook nauw samen met mediapartner Zuiver.
strategie
creatie
campagne

De toekomst van onze samenwerking

Het onderwijs verandert, de doelgroepen veranderen en scholen hebben er een dagtaak aan om bij te blijven en te zorgen dat ze een voorkeurspositie hebben zodat het aantal aanmeldingen op niveau blijft. Daarom wordt het steeds belangrijker om een heldere positie te claimen, nieuwe manieren te vinden om aan te sluiten op de student journey en onderwijs te bieden dat ook voor volwassenen voldoende aansluiting biedt. Meedenken in hoe dat vorm kan krijgen en hoe het totaalplaatje er dan uitziet is iets dat de komende jaren dus belangrijk is. Daarnaast blijft het realiseren van de doelstellingen op het vlak van aanmeldingen een belangrijk topic binnen de samenwerking. We hopen ieder jaar weer net creatiever, effectiever en impactvoller te kunnen zijn.