16-02-2021

Een astronomische Yoeston-update

Yoeston is niet zomaar een cms, het is ons cms. Sinds kort ook in elke zin van het woord, want we bouwden het nieuwe nijgh.com vanzelfsprekend ook in Yoeston. Zo promoveerden onze kleine twintig Nijgh en Ximmers in één klap naar Yoestonauten. En als je onze klanten daarbij optelt, zijn dat er al een hele hoop.

Voor al die Yoestonnauten willen we van ons cms het beste cms ter wereld maken. Daarom hebben we het afgelopen kwartaal hard doorgewerkt aan het uitbreiden en optimaliseren van Yoeston. Het resultaat: een rits updates waar je als Yoestonaut gelijk profijt van hebt. Hier staan ze op een rijtje.

Yoeston Dashboard

Deze maand start de uitrol van een geheel vernieuwd dashboard. Als je Yoeston opstart, land je voortaan op het dashboard. Daar vind je een overzicht van veelgebruikte functies, binnengekomen berichten en openstaande verzoeken. Zodra jouw website geüpdatet wordt, nemen we contact met je op.

Yoeston Shop

Jawel, er is een shop. Want Yoeston blijft constant in ontwikkeling door de tomeloze inzet van onze developers. Vanaf komende update bieden we al die nieuwe ontwikkelingen aan in een shop. Daarin vind je alles om je website uit te breiden met nieuwe blokken en functionaliteiten. Van nieuwe tekstblokken tot een social media feed ­– met een klik op de knop op je site.

Yoeston Messages

Om alle Yoestonauten sneller en beter op de hoogte te houden, kunnen we nu berichten op Yoeston plaatsen. Daarmee hou je het overzicht over updates, nieuwe mogelijkheden en verzoeken rondom je site. Maar niet getreurd: we nemen met regelmaat ook persoonlijk contact met je op.

Yoeston en SEO (Next.js)

SEO – we vinden het allemaal belangrijk, maar voor veel mensen blijft het ongrijpbaar. Want Search Engine Optimization is continu in beweging omdat Google zijn algoritmen met grote regelmaat verrijkt. Omdat we daarin met Yoeston voorop willen lopen, hebben we Next.js geïntegreerd, een volledig nieuw framework voor SEO. Dit framework maakt het makkelijker om mee te bewegen met de nieuwste SEO-trends, met een hogere SEO-score als gevolg. Meer weten? Neem dan contact op met Koen.

Naar de toekomst

Waar gaat Yoeston nu naartoe? We vroegen het aan jullie met een poll in onze nieuwsbrief. Als je die hebt ingevuld: bedankt! Onze Yoestonauten hebben gesproken, dus we gaan aan de slag met het verbeteren van de fotocropper. We verwachten een nieuwe, verbeterde versie in Q2 2021 te lanceren.

Tot dan.