wat is de ROI van jouw jaarverslag?

Dit is het moment om je jaarverslag eens helemaal anders te doen. Beschouw het niet langer als het speeltje van een andere bestuurder. Of als een financieel ‘moetje’ dat niemand leest, maar dat er wel lekker uit moet zien. Want je laat hier een gigantische mogelijkheid liggen om nieuwe opdrachten binnen te slepen, de concurrentie een stap voor te zijn en huidige en nieuwe collega’s te inspireren.

jouw merk in de spotlights

Je kunt het onderscheidend vermogen, de inspirerende resultaten, gave projecten en leuke collega’s een podium geven in een modern, digitaal jaarverslag. Een flexibele online etalage voor wat jouw organisatie een jaar lang heeft gepresteerd, waarin je mijlpalen en medemerkers wél goed in de spotlights kunt zetten. Met filmpjes, fraaie beelden en mooi opgemaakte tekst. En dat allemaal binnen handige formats met duidelijke aanlever-instructies en 24/7 mogelijkheden om zaken te wijzigen.

Relevante content en SEO-proof
Het resultaat bevat natuurlijk alle jaarverslag elementen die je nodig hebt en sluit snel aan bij je huisstijl. Ook handig: je kunt onderdelen heel makkelijk vertalen naar en aanjagen met je socials, je werving of PR. Die mogelijkheden voor employer branding, content en storytelling maken deze tool zoveel handiger dan een starre pdf. En Google vindt zo’n flexibel doorzoekbaar en deelbaar jaarverslag uiteraard heerlijk. Bovendien kun je zelf precies zien wie ‘m bekijkt.

de voordelen van deze tool

bekijk jaarverslagen van jullie voorgangers voor inspiratie

professionele verslaglegging in een korte tijd

Trakteer je organisatie op een fraai staaltje verslaglegging, en jezelf en je collega’s op een inspirerend en effectief traject. Binnen een week of vier heb jij een kant en klare omgeving staan, helemaal gevuld met de gewenste input. Daar waar jij wilt (en waar dat mag) nog aanpasbaar. Zo blijft je jaarverslag altijd actueel.

Alle benefits nog eens op een rijtje
  • Alle input in een design
  • Passend bij huisstijl
  • Gevuld opgeleverd
  • Digitaal, dus SEO-proof
  • Content voor socials
  • Altijd actueel
  • Efficiënt voor volgend jaar
  • Inzicht in bezoekers

hoe kunnen we je helpen?

Naam*
Bedrijf
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Je bericht*