DevelopmenT, campagne & content

Horizon College

sfeer proeven op de online open dag

Tijdens de coronacrisis liep de werving van scholen anders dan verwacht. In plaats van een open dag kregen we een dicht jaar. En dat terwijl het gevoel van een school misschien wel het allerbelangrijkst is. Zeker als je nog een keuze moet maken. Het Horizon College in Noord-Holland vroeg zich daarom af: hoe kunnen we mensen enthousiast maken voor onze school als we ze niet uit kunnen nodigen?

uitdaging

Op een wervende manier het gevoel en de inhoud van Horizon College overbrengen. En dan wel coronaproof.

oplossing

Een open dag tool bomvol live chats, streams en opleidingsvideo’s.

implementatie

Het mooie van een open dag is dat alles zich verzamelt om één punt. Docenten, studenten, ouders en leerlingen. Aan de koffie en aan de praat. Zo’n middelpunt wilden we online creëren.

Daarom ontwikkelden we een open dag tool. Vol livestreams, live chats en opleidingsvideo’s. En dat voor meer dan honderd opleidingen en cursussen. In die live chat rooms kun je, net als op een open dag op locatie, in gesprek gaan met docenten en studenten.

Je moet helaas wel je eigen koffie zetten – daar wordt nog aan gewerkt.

Daarnaast maken we nog veel meer voor ROC Horizon College. We maken en draaien campagnes, werken mee aan arbeidsmarktcommunicatie, produceren video’s voor zowel intern als extern gebruik én we werken aan de creatieve en technische invulling van een groot, regionaal project om jongeren te interesseren in de wereld van techniek.

resultaat open dag 4 maart

unieke bezoekers
downloads
aanmeldingen