Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

Nijgh zoekt een creatief stagiair met ijzersterke ideeën en ontwerptalent

Bij Nijgh bouwen we aan mooie merken. Bijvoorbeeld met een strakker merkverhaal, spannendere content, een nieuwe tool die heel handig blijkt, of een VR-app om engagement bij de doelgroepen te boosten.

We zijn voortdurend op zoek naar creatief talent en steken daarom serieus tijd in het begeleiden van stagiairs. Op dit moment zoeken we een kanjer met een frisse kijk op innovatie, feeling met social media en kennis van creatieve tools zoals Sketch, Photoshop en After Effects.

Dus, volg jij een opleiding aan de kunstacademie en vind je het tof om mee te denken aan out of the box concepten? Regel dan een stage voor jezelf en vul voor 1 augustus onderstaand formulier in. Je hoort van ons.

Nijgh is een Rotterdams team van 17 gedreven mensen (strategen, accountmanagers, designers en developers) en wat bedrijfshonden die hard werken en daar graag de humor van willen blijven zien. We zijn lekker direct en toppen elke week af met een prima vrijmibo. Bekijk ook ons volledige merkverhaal.