Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

Spoed recruitment voor de DCMR

Wie

DCMR Milieudienst

Wat

recruitment

Waar

Rijnmond

Waarom

snel 20 nieuwe collega’s nodig

Hoe

conversie-driven campagne met LinkedIn-advertenties en programmatic buying display advertising

Wanneer

2016

De klant

De DCMR is een van de grootste en boeiendste milieudiensten van Nederland, al was het maar omdat zij de Rijnmond als werkgebied heeft. In dit bijzonder dichtbevolkte stuk Randstad zoekt de DCMR naar het optimale klimaat om te leven, werken, wonen en recreëren. Dat vraagt om betrokken professionals die deze frontlinie aandurven. Nijgh ontwikkelde daarom voor de DCMR de employer branding campagne ‘Balanceren voor gevorderden’.

DCMR

De uitdaging

De uitdaging was nu om in minder dan een maand 23 nieuwe collega’s te werven voor elf verschillende functies. Inspecteurs op diverse niveaus, procesondersteuners en enkele specialisten op het gebied van geluid, veiligheid, bodem en regulatie.

'Balanceren voor gevorderden.'

Display advertising

De oplossing

Nijgh ontwikkelde daarom een campagne met LinkedIn-advertenties plus display advertising met programmatic buying om in korte tijd de juiste kandidaten op soms moeilijk in te vullen functies te laten reageren. Via de Touch-Tell-Sell aanpak zoomde Nijgh steeds verder en effectiever in op relevante en geïnteresseerde kandidaten. Het draait tenslotte niet om views, maar om conversie.

LinkedIn-posts

De resultaten

Het resultaat mocht er wezen: 2,5 miljoen views en 4.726 clicks leidden tot 193 sollicitanten die mooi verdeeld waren over de diverse vacatures. En de kwaliteit deugde, want 59 van hen mochten op gesprek komen bij de DCMR.

2,5mln

views

193

sollicitanten

4.726

clicks

59

gesprekken