Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?
Vacature

Senior Frontend developer

met minimale backend skills
Rotterdam / 40 uur / MBO+

Wat we bouwen

Wij passen graag nieuwe techniek toe in verrassende oplossingen. Denk aan 360 graden video, augmented reality, virtuele tours, zelflerende zoekmachines en slimme salestools. Dat doen we voor aansprekende opdrachtgevers als de Eerste Kamer, Rabobank, Fiat Chrysler Automobiles, Universiteit Utrecht, DCMR Milieudienst Rijnmond, Ministerie van Economische Zaken, Verstegen Spices & Sauces en MARIN.

Wie we zoeken

Veel van wat je gaat doen, zal te maken hebben met het vertalen van design naar code. Een stevig accent op frontend dus. Je kunt van een webdesign/ui een ux maken, het liefst nog met (micro-)animatie erin ook. Oftewel het ziet er allemaal gelikt uit en onder de motorkap is het rete-stabiel. Verder ben je flexibel, schrik je niet van deadlines en zie je je werk graag terug in gave resultaten voor merken.

Wat jij kunt

Je hebt minstens vier jaar ervaring als developer. Je kunt werken met moderne Javascript frameworks, WebGL, WebVR, React, Three.js en Bootstrap en hebt ervaring met GIT en deployment protocollen als composer en capistrano. Basiskennis van Linux is ook mooi meegenomen, de backend wordt vaak in GoLang opgezet. Je laat graag code zien die je volledig zelf hebt geschreven. Je bent analytisch, leergierig en je denkt graag mee over onze architectuur, tools en processen.

Jij in het kort:

Frontend!
70% Complete
Enthousiast
100% Complete
Teamplayer
80% Complete

Jij bent goed in:

Javascript
80% Complete
React (native)
65% Complete
Typescript
50% Complete
Bootstrap 4
60% Complete
Three.js
25% Complete

Wat wij bieden

Wij bieden je de inhoudelijke uitdaging om nieuwe techniek op een verrassende manier toe te passen voor mooie merken. Je werkt namelijk ook nauw samen met de merk- en visualisatiespecialisten. Welkom dus in een zeer divers team en in een monumentaal pand in een bruisend stuk Rotterdam. We hebben uitstekende lunches, twee kantoorhonden, een professionele tafelvoetbal, pingpong-tafel en een metrostation aan de andere kant van de brug. Wil je meer weten over hetgeen wij te bieden hebben, let us know.

Wat we willen

Dat je reageert natuurlijk. Vul onderstaand formulier in, dan gaan we direct praten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Koen de Vries via (010) 413 23 60 of per e-mail.

Mail Koen