Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?
Vacature

Medior full-stack developer

Rotterdam / 40 uur / MBO+

Wat we bouwen

Wij passen graag nieuwe techniek toe in verrassende oplossingen. Denk aan 360 graden video, augmented reality, virtuele tours, zelflerende zoekmachines en slimme salestools. Dat doen we voor aansprekende opdrachtgevers als de Eerste Kamer, Rabobank, Fiat Chrysler Automobiles, Universiteit Utrecht, DCMR Milieudienst Rijnmond, Ministerie van Economische Zaken, Verstegen Spices & Sauces en MARIN.

Wie we zoeken

Wat ons betreft ben jij de steunpilaar van ons team. Jij discussieert met teamleden, bouwt ijzersterke code en websites die prijzen winnen! Je controleert op kwaliteit en tilt ons niveau steeds hoger zodat we nieuwe uitdagingen aankunnen. Dat betekent dat je snel analyseert en vooraf bedenkt wie waar kan bijdragen of ondersteuning nodig heeft. Je begrijpt zowel klanten als developers zodat zij elkaar mede dankzij jou perfect verstaan.

Wat jij kunt

Je hebt zeker vijf jaar ervaring als developer. Je bent een kei in problemen eigen maken en oplossingen pitchen vind je meer dan prettig. Verder weet je uit ervaring hoe je andere developers kunt coachen en trainen. Ook ben je zo nieuwsgierig en resultaatgericht dat je haarscherp kunt krijgen wat een klant nou eigenlijk wil en je hem kunt verrassen.

Jij in het kort:

Nieuwe technieken
80% Complete
Resultaatgericht
90% Complete
IJzersterke developer
70% Complete
Super pro-actief
100% Complete

Jij bent goed in:

GoLang
60% Complete
Javascript/Typescript
50% Complete
React (native)
65% Complete
Processen en workflows
80% Complete
Scrum
75% Complete

Wat wij bieden

Wij bieden je de inhoudelijke uitdaging om nieuwe techniek op een verrassende manier toe te passen voor mooie merken. Je werkt namelijk ook nauw samen met de merk- en visualisatiespecialisten. Welkom dus in een zeer divers team en in een monumentaal pand in een bruisend stuk Rotterdam. We hebben uitstekende lunches, twee kantoorhonden, een professionele tafelvoetbal, pingpong-tafel en een metrostation aan de andere kant van de brug. Wil je meer weten over hetgeen wij te bieden hebben, let us know.

Wat we willen

Dat je reageert natuurlijk. Vul onderstaand formulier in, dan gaan we direct praten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Koen de Vries via (010) 413 23 60 of per e-mail.

Mail Koen