Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

Social sentiment

Expert-advies

Via Nijgh krijg je toegang tot een exclusief online dashboard dat realtime inzicht geeft in het sentiment van merk, campagne of concurrent. Dankzij de kennis en expertise van Nijgh krijg je niet alleen de gegevens, maar vooral een antwoord op de vraag wat je met die gegevens kunt doen. Wij voorzien je maandelijks van analyse en advies, gebaseerd op gedegen kennis van je merk en doelstellingen. Omdat Nijgh Coosto voor meer klanten gebruikt, verdelen we de licentiekosten. Bovendien bespaar je jezelf de moeite van het instellen van alle parameters.

Drie handige toepassingen

In de volgende drie situaties is de stuurinformatie van de Social Sentimentmonitor bijzonder interessant.

  • Brandmonitoring

    Je eigen 'merk dashboard' waarin je realtime het sentiment rond je merk kunt monitoren. Wordt er ├╝berhaupt over je merk, dienst of product gepraat? Heb je iets gemist? Wie praat er dan en welke invloed hebben die personen? Dat soort vragen beantwoord je met behulp van brandmonitoring.

  • Campagnemonitoring

    Zeker bij een campagne is het de bedoeling dat je merk, product of dienst vaker en het liefst in positieve zin onderwerp van gesprek is. Dankzij campagnemonitoring volg je exact wat er gebeurt en kun je adequaat reageren wanneer dat nodig is.

  • Concurrentieanalyse

    In bijna elke markt zijn de activiteiten van concurrenten bijna net zo interessant als die van jezelf. Hoe doe je het ten opzichte van je concurrent? Waar zijn zij mee bezig en vraagt dat om een reactie of andere richting van jou? Bij dat soort vragen kan de concurrentieanalyse je helpen.

top