Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

Programmatic buying

Zoom in op je prospects

Wie online campagne voert met programmatic buying, betaalt in veel gevallen voor 'impressies'. De uitserverende partij focust dan qua resultaat op hoe vaak en hoe lang jouw specifieke banner is getoond. Dat is prettig voor je branding, maar voor de uiteindelijke conversie wil je dat de juiste mensen op je banner klikken en ingaan op je aanbod. Of dat nu een vacature is, een service of een elektrische kaasschaaf.

Nijgh doet dat dus anders. In onze programmatic buying focussen wij op clicks en conversie van de juiste bezoeker. Dat doen we door eerst zeer gedetailleerd in kaart te brengen wie we willen bereiken en de hele 'beslissingsreis' van die doelgroep uit te tekenen. Vervolgens zorgen we ervoor dat we op het juiste moment de juiste boodschap communiceren. Tijdens de campagne leren we steeds meer over de 'ideale' target en daar zoomen we steeds verder op in. Kortom, de effectiviteit stijgt en de prijs voor elke relevante prospect daalt tijdens de campagne.

Wat biedt Nijgh met programmatic buying?

  • Geen impressies, maar clicks en conversie
  • Super gedetailleerde targeting
  • Optimale afstemming tussen concept en media
  • Continu inzoomen op de ideale doelgroep
  • Afnemende kosten door effectiviteit

Touch. Tell. Sell.

Je kunt dat proces mooi samenvatten in drie steekwoorden: Touch, Tell, Sell. In de Touch-fase zetten we breed in op de gewenste doelgroepen. Hierbij gaat het nog vooral om impressies. In de Tell-fase targetten we de best reagerende doelgroepen (clicks). Van die 'ideale' targets zoeken we 'lookalikes' en die (re)targetten we vervolgens gericht in de Sell-fase voor optimale conversie.

Garbage in, garbage out

Cruciaal bij programmatic buying is natuurlijk wel dat je een perfect beeld hebt van wat en vooral wie je wilt bereiken. Wat wil die persoon? In welke fase van 'besluitvorming' zit hij? Hoe wil hij aangesproken worden en met welke boodschap?

Scherpe antwoorden op dat soort vragen, levert Nijgh graag, onder meer met onze profiler- en persona-tools. Wij combineren die met programmatic buying voor de optimale online effectiviteit voor onze klanten.

top