Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

Nijgh Inhouse

Advies vanuit de cockpit

Het enthousiasme en de inhoudelijke kennis van onze collega’s vieren hoogtij als we ín de keuken van onze klanten mogen plaatsnemen. Als strategisch partner weten we niet beter dan dat we meekijken en adviseren vanuit de cockpit van een merk. We kunnen op niveau mee bewegen en onderdeel zijn van klantteams. Aan de andere kant bieden we de scherpte en creativiteit die je soms in de eigen organisatie net even mist.

Gezellig. Maar hoe werkt dat dan?

Een collega van Nijgh in je team is een gerichte keuze. We kijken naar de pijn die jouw organisatie op dat moment heeft. Heb je behoefte aan specifieke expertise of wil je een flinke aanpakker vanwege een eindeloze to-do list of een project dat ligt weg te stoffen?

Samen bepalen wie jouw organisatie het beste kan helpen: een projectmanager, developer, designer, creatief of strateeg. Allemaal even enthousiast en gedreven om je merk naar the next level te helpen.

‘Als ik je collega ben, begrijp ik zoveel meer van je processen, politiek en organisatie. Dan maken we echt stappen, omdat ik je echt werk uit handen neem en mijn inhoudelijke bijdrage beter aansluit op je organisatie.’

Lonneke – heeft inhouse ervaring bij onder meer Schoevers en EsperantoXL

‘Als ik je collega ben, begrijp ik zoveel meer van je processen, politiek en organisatie. Dan maken we echt stappen, omdat ik je echt werk uit handen neem en mijn inhoudelijke bijdrage beter aansluit op je organisatie.’

Lonneke – heeft inhouse ervaring bij onder meer Schoevers en EsperantoXL

Wat lever je dan concreet?

Zonder dat eerste gesprek is het natuurlijk lastig om concreet zaken te kunnen beloven. Toch? Wrong. We beloven je namelijk op voorhand:

Enthousiasme

Anders kom je er bij Nijgh niet eens in. Dus hoe stroperig een traject ook mag lijken; we brengen extra energie mee zodat we echt tot resultaat gaan komen.

Slagkracht

Aanpakken is ons vak en omdat we net even wat meer buiten je organisatie staan, kunnen we wat strenger doorpakken en laten we ons iets minder leiden door gebruikelijke routes.

Creativiteit

In welke functie we ook zitten, we bekijken dingen soms gewoon anders. Omdat we voor veel markten en veel klanten werken en bovenop de actualiteit zitten.

Expertise

We weten wat we kunnen en delen dat gewoon met je. Easy as that.

Wat spreken we af?

Openheid en vertrouwen zijn cruciaal in deze vorm van samenwerken. We moeten echt in je organisatie mogen komen en beloven daar natuurlijk gepast mee om te gaan. We hebben één doel: jouw merk verder brengen. We starten met een inventarisatie van de uitdaging en formuleren samen welke collega van Nijgh je hier het beste bij kan helpen. Daarbij spreken we af voor welke termijn we deze samenwerking aangaan en tegen welke voorwaarden. De eerste dag is dan altijd een kick off, om kennis te maken met het complete team, maar ook om optimaal aan te kunnen sluiten bij de (interne) communicatielijnen en politiek. Tijdens het gehele traject houden we onze uren keurig bij, zodat je altijd ziet wat er gedaan wordt in welke tijd.

top