Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

KPI Dashboard

Verbanden leggen

In die stortvloed aan data en signalen is het lastig overzicht te houden en vooral om interessante verbanden te leggen en daar conclusies uit te trekken. Nijgh maakt dat eenvoudig mogelijk met een KPI-dashboard, een actuele, grafisch aantrekkelijke samenvatting van de presentatie-indicatoren die een organisatie heeft geselecteerd. En nog belangrijker: Nijgh voorziet die data van inhoudelijk advies.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nijgh start met een standaard dashboard dat snel de meest voorkomende datastromen inzichtelijk maakt. Uiteraard kunnen we dat vervolgens uitbreiden naar een maatwerkoplossing die bijvoorbeeld ook statistieken uit mailsystemen of data uit Excel-sheets integreert in het dashboard. Een greep uit de mogelijkheden:

websitestatistieken
campagnedynamiek
resultaten van e-dm's en nieuwsbrieven
resultaten van bannercampagnes
media-investeringen
sentiment van social media
adwords resultaten
bereik van televisiecommercials
events resultaten
recruitmentactiviteiten

KPI's

Interessant is natuurlijk om die data onderling te vergelijken en te koppelen aan concrete targets voor sales, marketing en communicatie. Dat kan inzichten opleveren over zwakke schakels in de salesfunnel. Maar het biedt ook de mogelijk om KPI's te formuleren: criteria voor succes. Bijvoorbeeld: hoeveel en wat voor e-dm's moet ik versturen voor voldoende traffic naar mijn website zodat er genoeg brochures worden gedownload voor het gewenste aantal sales in een bepaalde periode?

Nijgh maakt een dashboard op maat voor je met een persoonlijke login waarmee je altijd en overal een actueel inzicht hebt, ook op je tablet of mobiele telefoon. Samen bepalen we welke informatie je wanneer wilt zien. We rapporteren de resultaten in de door jou gewenste frequentie, signaleren bijzonderheden en voorzien je van advies over te ondernemen acties.

top