Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

De toolbox van Nijgh

Van oorspronkelijk merkenthousiasme tot keiharde conversie

Brandprofiler

CMS Yoeston

Denk je aan een (nieuwe) website? Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf als gebruiker van het CMS serieus neemt. Met dat idee hebben we ons eigen Content Management Systeem (CMS) gebouwd. Ontdek YOESTON, de geïntrigeerde aanpak van content, design en development. Een volledig intuïtief CMS.

Lees meer

Report tool

Op papier een leuk idee natuurlijk, zo’n overzicht van de belangrijkste ervaringen van jouw organisatie uit het afgelopen jaar. Maar man, man, man, wat een tijd kost dat. En wie leest het straks eigenlijk? Dat moet toch anders kunnen? Makkelijker, efficiënter, en vooral interessanter en spannender?

Brandprofiler

BrandProfiler

Wat is nu eigenlijk ons verhaal en worden we daar nog enthousiast van? Waarin zijn we anders dan onze concurrenten? Dat soort vragen leggen vaak het onderliggende probleem bloot: er is geen scherp beeld van eigen onderscheidend en inspirerend vermogen. En dat heb je keihard nodig nu er voor jou bijna altijd talloze alternatieven zijn. Een scherp merkprofiel helpt je bovendien bij keuzes in je strategie, cultuur en tone of voice. Het helpt je bepalen wat je wel, en zeker ook wat je niet wilt als merk. De Brandprofiler en de Profilermatrix zijn twee beproefde tools van Nijgh om jouw merk haarscherp te krijgen.

Lees meer

Persona's

Het pad van ondoelmatig communiceren ligt vaak vol met verkeerde aannames over de doelgroep. Over wat hen drijft en in beweging brengt, wat zij belangrijk vinden en waar je hen ontmoet. Een praktische oplossing daarvoor is dat Nijgh een 'persona' maakt op basis van interviews. Zo'n persona is een concreet 'archetype' dat symbool staat voor jouw doelgroep en dat jou dwingt om in je communicatie de juiste triggers te gebruiken.

E-dm's en digitale nieuwsbrieven

Digitale nieuwsbrieven en direct mails kunnen een perfecte manier zijn om relevante informatie te delen met klanten, prospects en geïnteresseerden. Je moet dan wel een aantal zaken goed geregeld hebben. Het adressenbestand moet kloppen, de boodschap moet relevant zijn, de frequentie moet niet te hoog of te laag zijn, de vormgeving moet verleiden tot lezen. Valkuilen genoeg en daarom biedt Nijgh organisaties een integrale aanpak voor effectieve digitale nieuwsbrieven en e-dm's op basis van onze brede ervaring in diverse branches.

Lees meer

KPI-dashboard

Elke organisatie heeft tegenwoordig behoefte aan stuurinformatie over marketing, sales en communicatie. Zeker nu het contact met klanten zich steeds meer online afspeelt, meten en weten we meer dan ooit. Hoe intensief wordt mijn website bezocht? Hoe succesvol is mijn campagne? Hoeveel leads leveren mijn maandelijkse e-dm's eigenlijk op? Hoe verandert de stemming rond mijn merk op social media? In die stortvloed aan data en signalen is het lastig overzicht te houden en vooral om interessante verbanden te leggen en daar conclusies uit te trekken. Nijgh maakt dat eenvoudig mogelijk met een KPI-dashboard: een actuele, grafisch aantrekkelijke samenvatting van de prestatie-indicatoren die een organisatie heeft geselecteerd. En nog belangrijker: Nijgh voorziet die data van inhoudelijk advies.

Programmatic buying

Het grote voordeel van programmatic buying is dat je als adverteerder exact de juiste mensen kunt benaderen, op ideale websites, pagina's en momenten. En dat allemaal volledig geautomatiseerd, met een directe terugkoppeling van resultaten en een strakke controle op het beschikbare budget. Nijgh focust daarbij op clicks en conversie van de juiste bezoeker. Dat doen we door de hele 'beslissingsreis' van de doelgroep in kaart te brengen en op het juiste moment de juiste boodschap te communiceren. Tijdens de campagne leren we steeds meer over de 'ideale' target en daar zoomen we steeds verder op in. Zo stijgt de effectiviteit en daalt de prijs voor elke relevante prospect tijdens de campagne.

Nijgh Inhouse

Als merk kun je niet altijd alle kennis in huis hebben. Soms is er geen budget voor een vaste aanstelling van een online specialist, soms is er niet altijd even veel werk voor een marketingstrateeg. En soms heb je bakken met werk op je to-do list en kom je gewoonweg handen te kort om het allemaal gedaan te krijgen. Een tijdelijke inhouse collega van Nijgh biedt de kennis, snelheid en vibe die je dan nodig hebt.

Lees meer