Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

Schrijf je in voor de stagepool van Nijgh

Een stage regelen is voor veel studenten een uitdaging. Vind ik iets leuks en op tijd? Wat leer ik daar eigenlijk? Is de begeleiding goed geregeld? Als je die vragen herkent, hebben wij een handige tip voor je. Studeer je communicatie, marketing, vormgeving of bedrijfskunde in de regio Rotterdam, Den Haag en Utrecht? Meld je dan direct aan voor een stage bij Nijgh via onze stagepool. Dan weet je vijf dingen zeker:

Als we een stageplek hebben, weet jij het als eerste

Zodra we een stageplaats beschikbaar hebben - gemiddeld twee per half jaar - communiceren we dat als eerste aan de deelnemers in onze stagepool. Alleen als daar geen geschikte kandidaat tussen zit, zoeken we buiten de stagepool verder.

Jouw creativiteit krijgt de ruimte

Wij weten uit ervaring dat studenten met nieuwe ideeën komen en dat het inspirerend werkt om daar iets mee te doen. Jij wilt van ons leren, maar wij net zo hard van jou.

Je draait mee in het echte werk

Bij ons krijg je geen spek-en-bonen-opdrachtjes, maar draai je gewoon mee in onze dagelijkse uitdaging: de magie van merken vinden, vergroten en zo slim mogelijk toepassen. Van strategie en concept tot uitwerking en monitoring. Online en offline en met de beste tools die we kunnen vinden.

Je krijgt serieuze begeleiding

Nijgh vindt de ontwikkeling van het communicatievak belangrijk. Dat doen we overigens al 180 jaar. Daarom steken we serieus tijd in het begeleiden van nieuw talent. We snappen dat het voor jou belangrijk is om in jouw stage diverse zaken te oefenen en zorgen ervoor dat het ook gebeurt.

Je komt in een leuk team terecht

Nijgh is een Rotterdams team van 17 mensen en wat bedrijfshonden die hard werken, maar daar wel de humor van willen blijven zien. We groeien graag, zijn lekker direct en toppen elke week af met een prima vrijmibo.

Dus hou je van aanpakken en wil je echt wat leren van en aan leuke collega’s? Regel dan een VIP-stage voor jezelf en schrijf je hieronder in voor de stagepool van Nijgh. Je hoort van ons.