Optimale Zorgverlening met een Strategische Partner in Rotterdam

Richt je aandacht weer op zorgverlening en werk samen met een betrokken partner. Wij staan klaar om jou te ontzorgen op het gebied van merkstrategie, content en marketing, speciaal voor Rotterdam.

Als organisatie in Rotterdam wil je graag lokaal gevonden worden. Of het nu gaat om employer branding, naamsbekendheid, of het aantrekken van nieuwe cliënten, zichtbaarheid is cruciaal. Ook binnen de zorgsector in Rotterdam is online aanwezigheid essentieel. Maar waar begin je met de marketing voor jouw zorgorganisatie in deze bruisende stad?

Een marketingplan op maat voor de Rotterdamse zorg is de eerste stap

Een marketingplan specifiek gericht op Rotterdam kan je goed op weg helpen om je te richten op de juiste doelen van jouw zorgorganisatie. Dit kan verschillende vormen aannemen, zoals het werven van collega’s via online marketing, het informeren van nieuwe en bestaande cliënten over zorgverlening via gepersonaliseerde e-mails, of het vergroten van je naamsbekendheid met waardevolle videocontent.

Als full-service agency staan wij klaar om je hierbij te ondersteunen. Het is namelijk geen eenmalig project, maar een voortdurend proces dat aandacht en aanpassing vereist, omdat de markt blijft evolueren.

De Zorgsector in Rotterdam Transformeert

De markt is aan het veranderen, en om de vitaliteit van jouw organisatie in Rotterdam te waarborgen, is het essentieel om mee te evolueren. Marketing voor de zorg omvat een breed scala aan aspecten, waaronder digitalisering.

De zorg loopt achter met digitalisering

In Rotterdam bestellen consumenten graag online, maar zorgprocessen en informatieverspreiding vinden vaak nog offline plaats. Wij hebben ervaring in het digitaliseren van deze processen, zoals we hebben gedaan voor Saltro, waar we een innovatief uitslagportaal hebben ontwikkeld dat de privacy van de consument waarborgt en de arbeidsdruk verlaagt.

Tekort aan zorgpersoneel in Rotterdam

Arbeidskrapte is een terugkerend probleem in de hele zorgsector, met name in Rotterdam. Vergrijzing is een van de belangrijkste oorzaken van dit probleem, aangezien er meer mensen in de zorg nodig zijn om ouderen te verzorgen.

In 2020 was ongeveer 24% van de 1,5 miljoen werknemers in de gehele Nederlandse zorgsector 55 jaar of ouder. In de komende 9 jaar gaat bijna een kwart van de zorgsector in met pensioen. Gelukkig is employer branding een langetermijnoplossing. We hebben dit succesvol toegepast voor meerdere bedrijven en kunnen helpen met representatieve employer branding video's, op maat gemaakte werken-bij websites en converterende online campagnes om meer sollicitanten aan te trekken.

Toenemende Fusies in de Zorg in Rotterdam

Steeds meer zorgorganisaties in Rotterdam bundelen hun krachten. Dit is een strategische en gunstige keuze voor zowel de cliënten als de zorginstellingen. Toch zijn niet alle organisaties hier altijd goed op voorbereid. Een fusie biedt ook de kans om nieuwe systemen te integreren en een stap te zetten in de digitalisering.

Bij Nijgh kunnen we jouw organisatie in Rotterdam ondersteunen op dit gebied. Via strategische sessies bepalen we samen de koers en ontwikkelen we een zorgvuldig uitgewerkte marketingaanpak voor jouw zorgorganisatie in Rotterdam.

Het doel? Een vlotte start voor jullie gefuseerde organisatie in Rotterdam, waarbij cliënten goed geïnformeerd zijn, dossiers veilig en AVG-proof zijn gebundeld in een vernieuwd systeem, en jouw collega’s precies weten wat hen te wachten staat. Momenteel zijn wij de partner van Zonboog met dit proces.

Wij zijn Nijgh - al bijna 200 jaar aan kennis

Bij Nijgh zijn we al bijna 200 jaar actief in de markt. Zo lang al, dat we offline advertising hebben uitgevonden. En vandaag de dag bestaan we nog. ‘Hoe doen jullie dat?’ Krijgen we weleens te horen. Door mee te gaan met de tijd. We ontwikkelen met de markt mee en verdiepen ons in de nieuwste trends. We zijn ook niet bang om daarmee te experimenteren. Zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit. We werken namelijk altijd volgens onze 3 pijlers.

Samenwerking met Nijgh

Zie ons als je rechterhand. We sparren met je mee, denken op strategisch vlak met je mee en verzorgen de marketing in de breedste term van het begrip. Van (online) jaarverslagen tot digitale campagnes, en van drukwerk tot PowerPoint presentaties.

Het liefst doen we dat in de vorm van een samenwerking. waar je op ons kan bouwen net zoals wij als maatschappij altijd op de geliefde zorg sector kunnen rekenen. Durf jij met ons de samenwerking aan?
Ja, dat durf ik!