Verbeter je zorgverlening in Delft met een strategisch partner

Zet de focus weer op hoogwaardige zorgverlening in Delft en bundel krachten met een betrokken partner. Bij ons kun je rekenen op ondersteuning op het gebied van merkstrategie, contentcreatie en marketing.

Als zorgorganisatie in Delft is het van essentieel belang om zichtbaar te zijn. Of het nu gaat om het versterken van je werkgeversmerk, het vergroten van je bekendheid, of het aantrekken van nieuwe cliënten - een sterke online aanwezigheid is cruciaal. Maar hoe start je met effectieve marketing voor jouw zorginstelling in de regio Delft?

Een Marketingplan op Maat voor de Zorg in Delft

Een op maat gemaakt marketingplan voor de zorg kan jouw organisatie op de juiste koers zetten. Dit plan kan verschillende doelen omvatten, zoals het werven van nieuwe collega's via online marketing, het informeren van zowel nieuwe als bestaande cliënten over onze zorgverlening via doelgerichte e-mailcampagnes, of het vergroten van je bekendheid door middel van waardevolle videopresentaties.

Als full-service bureau staan wij klaar om jou in dit proces te begeleiden. Het opzetten van een succesvolle marketingstrategie is geen eenmalige inspanning, maar eerder een voortdurend proces dat aandacht vereist, net zoals de zorgsector zelf evolueert en verandert.

De Zorgsector in Delft is in beweging

De zorgmarkt in Delft ondergaat een transformatie, en om de vitaliteit van jouw organisatie te waarborgen, is het cruciaal om hierin mee te bewegen. Marketing voor de zorg is divers en omvat onder andere digitalisering.

Digitalisering van Zorgprocessen

Steeds meer consumenten bestellen producten online, maar zorgprocessen en informatievoorziening blijven vaak achter in de offline wereld. Wij hebben ruime ervaring in het digitaliseren van deze processen. Zo hebben we bijvoorbeeld Saltro geholpen met een innovatief systeem voor het delen van testresultaten met cliënten, met behoud van privacy. Dit heeft de werkdruk binnen Saltro aanzienlijk verlicht.

Arbeidstekort in de Zorg

Arbeidstekort is een terugkerend probleem in de gehele markt, vooral in de zorg. Vergrijzing is een van de belangrijkste oorzaken, waardoor er meer zorgverleners nodig zijn om ouderen te verzorgen. In 2020 was ongeveer 24% van de 1,5 miljoen werknemers in de zorg 55 jaar of ouder. In de komende 9 jaar gaat dus bijna een kwart van de zorgsector met pensioen. Gelukkig biedt employer branding een langetermijn oplossing, waarin wij ruime expertise hebben.

Meer Fusies in de Zorg in Delft

Steeds meer zorgorganisaties in Delft kiezen ervoor om hun krachten te bundelen. Een strategische en voordelige keuze voor zowel cliënten als zorginstellingen. Toch is een gedegen voorbereiding essentieel. Wij hebben gemerkt dat 70-80% van de tijd aan de pre-fusiefase wordt besteed, terwijl de aandacht eigenlijk naar het daadwerkelijke stappenplan hoort te gaan.

Een fusie biedt tevens kansen om nieuwe systemen te integreren en digitalisatie te omarmen. Ook is een heldere communicatie en merkpositionering van groot belang. Welk merk past bij jullie gecombineerde expertise? Hoe brengen jullie dit over? Aan wie en wanneer?

Nijgh kan jouw organisatie in Delft ondersteunen bij dit hele proces. Met strategische sessies bepalen we gezamenlijk de koers en ontwikkelen we een doordachte marketingaanpak voor jouw zorgorganisatie in Delft.

Het uiteindelijke doel? Een succesvolle start van jullie gefuseerde organisatie in Delft. Waarbij alle cliënten volledig geïnformeerd zijn, alle dossiers zorgvuldig en AVG-proof zijn geïntegreerd in een vernieuwd systeem, en jouw collega's precies weten waar ze aan toe zijn. Momenteel ondersteunen wij Zonboog uit Rotterdam in dit proces.

Wij zijn Nijgh - al bijna 200 jaar aan kennis

Bij Nijgh zijn we al bijna 200 jaar actief in de markt. Zo lang al, dat we offline advertising hebben uitgevonden. En vandaag de dag bestaan we nog. ‘Hoe doen jullie dat?’ Krijgen we weleens te horen. Door mee te gaan met de tijd. We ontwikkelen met de markt mee en verdiepen ons in de nieuwste trends. We zijn ook niet bang om daarmee te experimenteren. Zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit. We werken namelijk altijd volgens onze 3 pijlers.

Samenwerking met Nijgh

Zie ons als je rechterhand. We sparren met je mee, denken op strategisch vlak met je mee en verzorgen de marketing in de breedste term van het begrip. Van (online) jaarverslagen tot digitale campagnes, en van drukwerk tot PowerPoint presentaties.

Het liefst doen we dat in de vorm van een samenwerking. waar je op ons kan bouwen net zoals wij als maatschappij altijd op de geliefde zorg sector kunnen rekenen. Durf jij met ons de samenwerking aan?
Ja, dat durf ik!