Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

Jaarverslag? Zo kan het dus ook ...

Demo Aanvragen

Op papier een leuk idee natuurlijk, zo’n overzicht van de belangrijkste ervaringen van jouw organisatie uit het afgelopen jaar. Maar man, man, man, wat een tijd kost dat. En wie leest het straks eigenlijk? Dat moet toch anders kunnen? Makkelijker, efficiënter, en vooral interessanter en spannender?

Zeker weten!

Nijgh en Xim hebben voor jou een reporttool klaar staan waarmee je eenvoudig een modern digitaal verslag kunt presenteren. Met heldere richtlijnen voor het aanleveren van informatie, zodat je collega’s ook echt met twee in plaats van acht A4’tjes komen aanzetten. Het resultaat bevat alle jaarverslagelementen die je nodig hebt en sluit snel aan bij je huisstijl. Ook handig: je kunt onderdelen heel makkelijk vertalen naar je socials, je werving of pr en Google vindt zo’n doorzoekbare versie heerlijk. Bovendien kun je zelf precies zien wie ‘m bekijkt.

… zodat je collega’s ook echt met twee in plaats van acht A4’tjes komen aanzetten

Makkelijker, efficiënter, en vooral interessanter en spannender

Trakteer je organisatie

Dus trakteer je organisatie op een fraai staaltje verslaglegging, en jezelf en je collega’s op een inspirerend en effectief traject. Want hier komt de uitsmijter: de rest van het jaar kun je de tool alvast vullen en aanpassen voor de volgende jaargang! Zo blijft je jaarverslag altijd actueel en werk je slim vooruit. Kun jij volgend jaar om deze tijd ook gewoon op wintersport.

altijd actueel en je werkt slim vooruit

Bekijk hier hoe onze tool werkt.

Bekijk demo

Argumenten om ook je collega’s te overtuigen

Moderne uitstraling

Heldere instructies

Makkelijk te (laten) vullen

Opbouw door jaar heen

Digitaal, dus SEO-proof

Content voor socials

Altijd actueel

Efficiënt voor volgend jaar

Passend bij huisstijl

Inzicht in bezoekers

Overtuigd? Vraag 'm aan.