Onze site werkt perfect als je onze cookies accepteert. Ook kunnen wij het dan toetsen met onze web statistieken. Met het accepteren van onze cookies tonen wij je ook super gave gepersonaliseerde content die je absoluut niet wilt missen!

of meer weten?

Yoeston we've got a problem

Demo aanvragen

Website bouwen? Doen we…

Denk je aan een (nieuwe) website? Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf als gebruiker van het CMS serieus neemt. Met dat idee hebben we ons eigen Content Management Systeem (CMS) gebouwd. Ontdek YOESTON, de geïntrigeerde aanpak van content, design en development. Een volledig intuïtief CMS.

Een maatwerk website gebaseerd op de laatste onlinetrends met vindbaarheid en gebruikersgemak voorop. Wij ontwerpen en bouwen in superkorte sprints. Jij vult en onderhoudt, makkelijk en eenvoudig. Zonder compromis. Conversie verhogen? Informeren? Vacatures plaatsen? Landingspagina’s aanmaken? Acties live zetten? Krijg je nu spontaan een hartritmestoornis? Door je website op te delen in blokken en deze eenvoudig met content te vullen, heb je binnen enkele kliks een unieke website. Bovendien zorgen wij ervoor dat dit conform design en techniek is. Door eenvoudige stappen is de vindbaarheid gelijk goed geregeld. We noemen dat: de beheerder experience.

Yoeston we don’t have a problem… anymore.

De beheerder experience

Wat je verwacht van Nijgh; een intuïtief design dat jou zo door het CMS dirigeert naar resultaatgerichte pagina’s. Wil je dat de bezoeker converteert of de website haar informeert, in het unieke ontwerp wordt daar rekening mee gehouden. Websites zijn opgebouwd uit blokken. Je nieuwe website wordt dus ontworpen om in deze ‘blokken’ te passen. Een pagina bestaat gemiddeld uit vijf blokken; maar ook dat bepaal je helemaal zelf.

Het traject

Demo

Nijgh komt het CMS van binnen en buiten laten zien, we weten zeker dat wij je overtuigen. Eigenlijk doet het CMS dat zelf wel. Maar we komen graag koffiedrinken.

Design sprint

Het designteam gaat met je in gesprek en neemt je wensenlijstje en je huisstijl op. Binnen drie dagen krijg je het eerste design.

Development sprint

Design akkoord? Ons development gaat team vlammen. Ons record staat op vijf dagen! Binnen een werkweek kunnen we jouw website lanceren.

Oplevering

Als development klaar is komen we even uitsloven en laten we de website zien. We geven je een kickstart in ons CMS en leren je de ins en outs. Je hoeft de website natuurlijk niet zelf te vullen met content, dat doen wij voor je.

Livegang

Weet je al waar de website gehost moet worden? Nee? Schaam je niet, bijna geen enkele klant doet dat zelf. Regelen we ook voor je.

Je bent niet de enige ...

onder andere deze klanten gingen je voor:

Overtuigd? Vraag de demo aan.